werkwijze_page

Vrijblijvend, kosteloos en oriënterend gesprek
Ons advies start altijd met een vrijblijvend, kosteloos en oriënterend gesprek. Daarin inventariseren we wat je vraag is en wat je van een advies verwacht. We vertellen over onze werkwijze en hoe we jouw specifieke vraag aan willen pakken. Na het gesprek besluit je of je een opdracht wilt geven of niet.

Begrijpelijke rapportage
Ons advies krijg je in de vorm van een begrijpelijke rapportage, die uiteraard persoonlijk en op maat voor jou wordt gemaakt. We beginnen met je te vragen naar je wensen voor de toekomst en we kijken naar de risico’s zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De rapportage geeft je duidelijke conclusies en adviezen.

Bemiddeling
Daarna kunnen we je de werkzaamheden uit handen nemen om de gekozen oplossing uit te voeren. Onze kennis en ervaring zorgt er voor dat we dit efficiënt en snel kunnen doen. De goede contacten die we hebben bij o.a. verzekeraars, geldverstrekkers, notarissen en accountants helpen ons daarbij.

Beloning
We werken op basis van een uurtarief. Naar aanleiding van het oriënterende gesprek kunnen we je vertellen wat de kosten zijn van de opdracht die we voor je kunnen doen. Dat leggen we vast in een Opdracht tot Dienstverlening die je ondertekent, daarna gaan we voor je aan het werk.

Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van de AFM. Hieronder vind je onze dienstverleningsdocumenten en Algemene Voorwaarden: