ons_team_page

John Sistermans
Vanaf 1992 ben ik actief als ondernemer in de financiële dienstverlening en als directeur eindverantwoordelijk voor de activiteiten van Visie op Rendement. Als Erkend Financieel Adviseur beschik ik over alle benodigde opleidingen en vergunningen.

Ik heb diverse opleidingen op HBO+ niveau en daarnaast een brede kennis van financiële producten en advisering waarbij de klant met zijn wensen centraal staat.

Door mijn ruime (levens-)ervaring en contacten met klanten in verschillende levensfasen, met uiteenlopende financiële achtergronden en problemen ben ik voor veel klanten al jaren een vertrouwenspersoon.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan skiën en hardlopen en ik hou van een goed glas wijn.

 

Fanny Davelaar
Al sinds 2000 werk ik als Erkend Financieel Adviseur bij Visie op Rendement en doe dit met veel plezier. Tijdens het adviesproces heb ik in een korte periode intensief contact met klanten. Op een duidelijke en begrijpelijke manier maak ik financiële zaken inzichtelijk en toepasbaar. Daarbij vind ik het belangrijk dat de klant de ruimte krijgt om vragen te stellen.

Mijn ervaringen in bestuursfuncties in een zorgstichting en op basis- en middelbare scholen vormen samen met het moederschap van een zoon van 18 en een dochter van 26 jaar de basis als betrokken gesprekspartner.

Om aan te sluiten bij de veranderende regelgeving heb ik met veel enthousiasme diverse studies voor alle vereiste WFT diploma’s en Permanente Educatie met succes afgerond.

 

Sonja Linssen
Sinds 2007 ben ik, met veel plezier, werkzaam bij Visie op Rendement. Ik verzorg alle inkomende correspondentie en telefoongesprekken.

Daarnaast ondersteun ik de adviseurs met de administratieve verwerking van aanvragen en mutaties.
Verder onderhoud ik contacten met klanten, banken en verzekeringsmaatschappijen. Ik beheer de klantendossiers en archiveer de inkomende stukken, zodat de dossiers op orde zijn.

Voorheen ben ik jarenlang werkzaam geweest bij ABNAMRO Bank.