hypotheek_page

Ga je binnenkort een huis kopen?
Dat is een ingrijpende financiële beslissing en voor iedereen heeft dit verschillende gevolgen. Koop je je eerste huis en ben je starter, dan moet je in een korte tijd veel beslissingen nemen over zaken die nieuw voor je zijn. Stroom je door van het ene koophuis naar het andere koophuis, dan is het bijvoorbeeld belangrijk om na te gaan of je nog voordeel kunt hebben om je oude hypotheek mee te nemen.

Het kopen van een huis en het sluiten van een hypotheek vergt een goede voorbereiding. Er komen zoveel vragen op je af waar je vaak geen kennis van hebt. Het is belangrijk om in een vroeg stadium al naar de mogelijkheden van een hypotheek te kijken, dat kan je helpen het juiste huis te vinden, dat ook financieel bij je past.

Jouw financiële situatie inzichtelijk
Visie op Rendement helpt je bij deze voor jou onbekende zaken. We beginnen natuurlijk met een inventarisatie van je wensen en je financiële situatie (salaris, financiële verplichtingen, pensioeninformatie enzovoort). Met deze gegevens werken we een aantal mogelijke hypotheek varianten voor je uit en adviseren we welke het beste bij jou past. We geven je alle informatie om een goed besluit te kunnen nemen. Daarbij maken we ook inzichtelijk wat de risico’s in jouw situatie zijn voor het geval je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt of werkloos wordt.
Uiteraard kennen wij alle fiscale- en juridische wetgeving goed en leggen die aan je uit. Uiteraard houden we met deze wetgeving rekening in ons advies.

Wij zorgen dat je hypotheek wordt afgesloten
Als je gekozen hebt voor één van de hypotheek varianten, dan nemen we je alle zaken uit handen om de hypotheek af te sluiten. Wij zorgen dat dit proces vlot en efficiënt verloopt. Zo begeleiden we de taxatie van het huis en de eventuele bankgarantie. We onderhouden contacten met de makelaar, de geldverstrekker en de notaris.

Ook over zaken als testament en samenlevingscontract geven we je advies. En nadat je verhuisd bent naar je mooie nieuwe huis kunnen we je ook helpen met de aangifte Inkomsten Belasting.