financiele_planning_page

Inzicht en hulp bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst
Wat betekent een bepaalde keuze (nu) voor jouw financiële situatie in de toekomst? Hoe sta je er later voor? Je voorzieningen goed regelen betekent rust voor nu én later.

Vragen als: “Kan ik eerder stoppen met werken?”, “Ik wil geld schenken aan mijn kinderen.”, “Past mijn huidige hypotheek nog bij mij?”, “Ik heb jaren geleden één of meerdere polissen gesloten, wat kan ik daar mee?”, zijn allemaal vragen waarbij Visie op Rendement je kan helpen. Wij geven je inzicht in je financiële voorzieningen en kijken of ze nog aansluiten bij jouw wensen voor de toekomst. Daarnaast toetsen we de voorzieningen aan de huidige fiscale- en juridische wetgeving. We geven je advies over mogelijke wijzigingen in de voorzieningen en helpen je om de juiste keuze te maken.

Jouw financiële situatie overzichtelijk en begrijpelijk
Ons advies krijg je in de vorm van een begrijpelijke rapportage, die uiteraard persoonlijk en op maat voor jou wordt gemaakt. We beginnen met je te vragen naar je wensen voor de toekomst, we kijken naar de risico’s zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. De rapportage geeft je duidelijke conclusies en adviezen.

Bestaande hypotheek
Als je een bestaande hypotheek hebt kijken we of deze nog steeds bij je past. De hypotheekrente is op dit moment laag, dus we gaan na of het misschien handig is om je hypotheek aan te passen. Ondanks een eventuele boeterente zou je per saldo voor de komende jaren goedkoper uit kunnen zijn en kun je voor een langere tijd je maandlasten verlagen.

Wij regelen de uitvoering van de beslissingen
Nadat we de rapportage met je hebben besproken heb je alle informatie en inzicht om voor jezelf de juiste keuze te maken. Als je besluit om wijzigingen in je voorzieningen door te voeren dan kunnen we je alle zaken uit handen nemen om dit efficiënt en goed voor je te regelen. Wij onderhouden dan de contacten met verzekeraars, geldverstrekkers, accountants enzovoort.